close
تبلیغات در اینترنت
خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی eplc adventure
loading...

فروشگاه اینترنتی ینی

خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی EPLC ADVENTURE ادکلانی سنگین و مجلسی با بویی تقریبا خنک,با قاب زیبا ,در اکثر نظر سنجی های انجام گرفته شده این نوع عطر همیشه در کانون توجه مصرف کنندگان بوده است.با رایحه های دلچسب و معطر، آرامش بخش و تسلی دهنده با رایحه متنوع     خرید پستی ادکلن EPLC ADVENTURE مردانه اصلی   پرزیدنت ( رئیس) EPLC ADVENTURE امپر از گروه ادکلن ها  ادکلنی شیک برای هدیه دادن در اکثر نظر سنجی های انجام گرفته شده این نوع عطر همیشه در کانون توجه مصرف کنندگان…

خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی EPLC ADVENTURE

آیدا بازدید : 412 جمعه 05 آبان 1391 نظرات ()
خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی EPLC ADVENTURE
ادکلانی سنگین و مجلسی با بویی تقریبا خنک,با قاب زیبا ,در اکثر نظر سنجی های انجام گرفته شده این نوع عطر همیشه در کانون توجه مصرف کنندگان بوده است.با رایحه های دلچسب و معطر، آرامش بخش و تسلی دهنده با رایحه متنوع

 

خرید ادکلن مردانه EPLC ADVENTURE امپر فروش ادکلن مردانه ادئو توالت خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی

 

خرید پستی ادکلن EPLC ADVENTURE مردانه اصلی

 

پرزیدنت ( رئیس) EPLC ADVENTURE امپر


از گروه ادکلن ها


 ادکلنی شیک برای هدیه دادن

در اکثر نظر سنجی های انجام گرفته شده این نوع عطر همیشه در کانون توجه مصرف کنندگان بوده است. عطری با رایحه های دلچسب و معطر، آرامش بخش و تسلی  دهنده، رایحه ای برازنده آقایان.

 


ادکلانی سنگین با بهترین رایحه


بهترین هدیه برای ابراز علاقه به دوستان و آشنایان خود


دارای رایحه آرامش بخش و تسلی دهنده روح


رایحه ای که برازنده آقایان


پروفروشترین ادکلن در اروپا


ادکلانی آمیخته شده از رایحه تلخ و شیرین


دارای قاب زیبا

 

خرید پستی
قیمت فروش850000 ریال

 

درخت جوز هندی bergamot


منشا جوز هندی از از شرق اندونزی و شرق هند در جزاير ملوک است و در آن مناطق يکی از پايــــه های اقتصاد به شمار می رود. از جوز هندی در اين مناطق به صورت خشک شده و بيشتر برای چاشنی غذا استفاده می شود. در واقع بايد گفت پوسته ی خشک شده ی اطراف دانه در جوز هندی لذيذترين چاشنی برای غذا به کار می رود که البته مقادير زياد آن موجب ايجاد حالت رخوت و سستی و سپس اعتياد به ماده ی آلکالوئيدی آن می شود.

پس از چيدن ميوه ها دانه های محصور در پوشش خارجی را در آب نمک می خيسانند و پس از آن که با اين عمل پوشش خارجی دانه (Macis) از آن جدا گرديد، دانه ها را بر روی شاسی ها تحت اثر گرمای ملايم به نحوی که به خوبی تهويه گردند قرار می دهند و مرتباً هر دو روز يک بار آنها را زير و رو می کنند. با اين روش در طی مدت دو ماه مغز درون دانه از پوسته ی آن ازاد می گردد (بر اثر خشک شدن و از دست دادن آب). در اين هنگام با قطعه چوب سبک وزنی ضربات ملايم بر روی پوسته ی آن وارد می آورند و مغز دانه را از پوسته جدا می سازند.
ترکيبات شيميايی- دانه ی گياه که موسکاد ناميده می شود دارای آميدون، مواد آلبومينوئيدی، مواد چرب جامد به مقدار 35 تا 40 درصد، اسانس 8 تا 15 درصد و رزين است.
اسانس موسکاد مايعی بيرنگ با کمی تمايل به زردی دارای بوی معطر و طعم گرم و سوزاننده است. در ترکيب آن نيز مخلوطی از پنين، کامفن راست (80درصد)، ديپانتن، الکلهای ترپنی، کمی اوژنول، سافرانين، ميريستين و... يافت می شود.



 

بنجوئین Benjoin


Benzoin (قبلا نیز storax) و گل درخت حنا، و یا رزین گیاهان مختلف Styrax جنس است.

benzoin، بادام تلخ روغن کافور (شیمی)، آدامس benzoin، نوع رزین به دست آمده از درختان خاص (مورد استفاده در ساخت لوازم آرایشی ، عطر و ادکلن سازی در پزشکی)


در بازار دارويي ايران با نام «حسن لبه» و مادة عامل آن «جوهر حسن لبه» گفته مي شود. در كتب طب سنتي با نامهاي «حسن لبه»، «حصي لبان» و «حصي لبان الجاوي» آمده است. به هندي لوبان گويند. صمغ رزيني يا نوعي بلسان بابويي شبيه وانيل است كه  انواع آن را به فرانسوي Benjoin و Storax و به انگليسي Benzoin ، Benjamin و Storax نامند. اين رزين از درختاني گرفته مي شود ا زخانواده Styracaceae جنس Styrax كه درختان را به طور كلي به فرانسوي و انگليسي Strax گويند. اين درختان داراي متجاوز از 60 گونه هستند كه نام علمي معروفترين آنها كه منبع تهية حسن لبه مي باشند به شرح زير است:


درختاني هستند به بلندي متوسط، پوست تنة آنها خاكستري سفيد، برگها بيضي ناصاف شبيه برگ به با دمبرگ كوتاه و به طور متناوب قرار گرفته اند . گلهاي آنها قله اي يا سنبله است.

مشخصات صمغ رزيني حسن لبه


صمغ رزيني حسن لبه كه داروهاي معطر گياهي است به دو صورت در بازار عرضه مي شود. يكي صمغ خالص كه به شكل قطعاتي است سفيد رنگ، جامد، اشكي شكل، شكننده داراي مقطعي صاف و درخشنده. قسم دوم به همان شكل ولي مقطع آن قهوه اي قرمز رنگ است كه علامت ناخالصي آن مي باشد. تمام اقسام حسن لبه بسيار معطر خوشبو طعم آنها ابتدا كمي شيرين ولي بعداً كمي تلخ و گزنده مي شود. و در عطر ادکلان سازی به کار گرفت می شود. در الكل محلول است و با اضافه كردن آب و اسيدها در محلول رسوب می كند .


 

مشک masks



عطر مشک چگونه تولید می شود

علاوه بر استفاده از مشک به عنوان عطر، می توان از آن به عنوان داروی آرامبخش و یا برای کاهش سردرد و درمان سرما خوردگی و نیز برای تقویت قلب و معده و چشم به کار می رود. مشک در طول تاریخ بشریت به عنوان یکی از خوشبو ترین و معروف ترین عطرها به شمار می رفته و امروزه نیز طرفداران خاص خود را دارد. مشک از کلمه عربی “مسک” نشأت گرفته است. مشک یکی از معدود عطرهایی است که منبع آن حیوانی است.
 
آهویی که مشک از آن گرفته می شود با نام علمی Moschus moschi ferus شناخته می شود. این حیوان آهویی است با قد یک متری، قهوه ای رنگ و سرعتی بالا که شکارچی ها به سختی می توانند آن را شکار کنند. این حیوان بیشتر در ارتفاعات کوه های جنگل هیمالایا زندگی می کند. این نوع آهو در مناطقی همچون تبت، سیبیری، شمال غرب چین و برخی مناطق مرکزی آسیا نیز یافت می شود. تنها در زمان های خاصی از سال مانند زمستان می توان مشک را از بدن این آهو بدست آورد زیرا در زمستان مشک که در اصل به صورت مایع است، جامد می شود.


مراحل تولید مشک
 
پس از شکار این نوع آهو توسط شکارچیان، آن را ذبح کرده، کیسه یا غده مشک را از شکم او خارج کرده و در معرض آفتاب روی سنگ مسطح پهن کرده و یا در روغن داغ شده خشک می کنند. روش دوم بدست آوردن مشک، بدون شکار و ذبح انجام می گیرد. این کار زمانی صورت می گیرد که این غده به قدری بزرگ می شود که باعث درد آهو شده و او با ساییدن بدن خود به سنگ، پوست خود را پاره کرده و غده را از بدن خود خارج می کند. پس از آن شکارچیان که از محل آن با خبر شده، به جمع آوری آن می پردازند.


رنگ مشک مشکی است و بسیار کمیاب و گران قیمت است. این مسأله باعث شده که فروشندگان آن را با مواد دیگری مخلوط می کنند تا وزن آن زیاد تر شود. مشک مقدار زیادی ماده “کافین” دارد از همین رو برخی ها به جای چای یا قهوه از آن استفاده می کنند اما بررسی های انجام شده نشان می دهد که خوردن زیاد آن باعث ایجاد خلل در دستگاه عصبی افراد می شود.

فواید و کاربردهای مشک
 
علاوه بر استفاده از مشک به عنوان عطر، می توان از آن به عنوان داروی آرامبخش و یا برای کاهش سردرد و درمان سرما خوردگی و نیز برای تقویت قلب و معده و چشم به کار می رود.
 
گفتنی است نام “مشک” در قرآن کریم نیز ذکر شده و خداوند متعال از کلمه “مشک” برای صفت ابرار و افراد نیک استفاده کرده است.
 
در آیه ۲۶ سوره مطففین آمده: « تعرف فی وجوههم نظرة النعیم * یسقون من رحیق مختوم * ختامه مسک وفی ذلک فلیتنافس المتنافسون » ترجمه: از چهره هایشان (ابرار) آثار خرمی و خشنودی هویداست * آنها از نوشیدنی پاک نوشانده می شوند * مهری که بر سر سبوی نوشیدنی نهاده شده از مشک معطر است و آنها مشتاقانه آن عطر را استنشاق می کنند.

 



چوب سدر Cedarwood

 


درختی است از تیره مخروطیان که شباهت زیادی با کاج دارد، ولی از کاج بسیار تنومند تر و بلند تر می شود، و تا بیش از سه هزار سال عمر می کند. شاخه‌های درخت سدر کشیده و دور یگدیگر است. برگش مانند کاج سوزنی و میوه اش هم شبیه کاج است، چوب این درخت سفید و ضخیم ومحکم است و در برخی گونه‌ها، چوب کمی سرخ رنگ می شود.

چوب سدر: تاثير آرام بخش و هماهنگ کننده دارد . برگ و چوب درخت سدر عطری بسيار خوش توليد مي کند  که گرم و هماهنگ کننده است .


 

گیاه و تیور Vetiver


علف و تيور يا خوس گونه Vetiveria  zizonioides  بومي جنوب و جنوب شرقي آسيا بوده ودر طول قرنها براي مشخص نمودن مرزها بر روي خطوط مشخصي كه نمايان گر آن بود كاشته می شده است. از شاخ و برگ و ريشه آن بدليل داشتن بوی مطبوع، براي مصارف گوناگون مورد استفاده قرار مي گيرد بگونه ای كه از عصاره و روغن آن كه از ريشه استخراج می شود دركارخانه عطر و ادكلن سازی استفاده ميشود.

 

خرید پستی ادکلن ادئو توالت EPLC ADVENTURE
 
» نام :
ادئو توالت
 
» نام انگلیسی :
EPLC ADVENTURE

 
» محصول کشور : u.a.e
 
» مناسب برای : آقایان
 
» نوع محصول : eu de toilette
 
» میل : 100
 
» شرکت تولید کننده : emper
 
» مجوز بهداشت ادکلن : 103811012002
 


 

خرید پستی
قیمت فروش850000 ریال

 

ادکلن خارجی اصل با مجوز و پروانه بهداشتی واردات به شماره  103811012005

قیمت : 850,000 ریال
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
سلام دوست عزیز به فروشگاه اینترنتی ما خوش آمدید ، امیدواریم که خرید خوبی داشته باشید و محصول مورد نظر خود را در این مکان بیابید. برای خرید محصول مورد نظر روی لینک خرید آن کلیک کرده و اقدام به پر کردن فرم سفارش نمایید. دقت شود فرم سفارش با اطلاعات درست پر شود همکاران ما در اسرع وقت با شما جهت هماهنگی تماس میگیرند با تشکر
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 103
  • کل نظرات : 22
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 15
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 22
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 165
  • بازدید ماه : 369
  • بازدید سال : 4,934
  • بازدید کلی : 154,667
  • کدهای اختصاصی
    دانلود نرم افزار اندروید کسب درامد از پاپ اپ دانلود آهنگ بندری